bio

Què és un producte ecològic?

Què és un producte ecològic? Quins beneficis ens aporta? Com podem saber que és ecològic? Els avals són garantia suficient? A Biospirit tractem de respondre a totes aquestes preguntes.

Els productes ecològics o biològics provenen de cultius sense transgènics, pesticides, plaguicides ni fertilitzants químics. Els productors treballen amb el màxim respecte cap als recursos naturals, el medi ambient i la salut de les persones. En la seva elaboració no s'utilitzen conservants, colorants ni additius químics.

El nostre departament de qualitat i els fabricants i productors tenim el mateix objectiu: assegurar la màxima qualitat de tots els nostres productes, oferint el millor sabor, la millor garantia de qualitat i un estil de vida saludable.

Existeixen uns organismes de control que vetllen perquè els productes ecològics no es barregin amb altres provinents de l'agricultura industrial durant la seva elaboració, envasat i transport. Els avals emesos per aquests organismes certifiquen la qualitat i autenticitat dels productes ecològics, l'origen de les llavors, la forma de cultiu i elaboració, garantint el millor producte per al consumidor. 

 

Aquest son alguns dels avals ecològics:

 

             UE               CAAE          Öko garantie         Eko Skal             Ecocert
 Naturland            Bioland               AB          QC&I          Soil             CAAQ
 Suolo&Salute            Krav               Nature Progres          BDIH          Nordic Label             Demeter

 

 
 

Contactar

+34 972 42 86 85 | Aviso legal | Email : Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.          facebook   Instagram Biospirit   linkedin Biospirit

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto